Kroketjes van grijze garnalen met zijn garnituur  € 16.00
Gebakken Sint-Jakobsvruchten met polenta, pastinaak en truffel  € 18.00
Tompouce van notenbrood met boschampignons en knolselder   € 16.00
Gebakken ganzenlever met witloof, peer en honing sausje  € 19.00
Herfstsalade met witloof, granaatappel en zoete aardappel
met ham en salami van everzwijn  € 16.00
________________

Soepje van pastinaak, spruitjes en korstjes  € 8.00
________________

Risotto met gemengde champignons, zongedroogde tomaat en salie  € 22.00
Bergs grondwitloof met breydelham en “pas de bleu” kaas  € 20.00
Gebakken kabeljauw met spitskool en pompoen  € 28.00
Wilde zeebaars met vergeten herfstgroenten en waterkers  € 30.00
Hazenrug met pastinaak, spruiten, veenbes en een sausje van de jager  € 33.00
Wild zwijn met gestoofd witloof, aardperencrème en een gildenbiersaus  € 28.00
Rundsvlees geselecteerd door de chef met witloofsalade, kruidenboter
en verse frietjes  € 30.00
________________

Frangipane - appel - vanille ijs  € 10.00
Banaan - rum rozijnen ijs - koffie  € 10.00
Verloren brood - herfstfruit - kaneel ijs  € 10.00
Peer - kaas - druif  € 10.00

Adres

Bergstraat 61

1910 Berg

Tel.: 016 65 52 61

BTW: BE 0 580.878.758

 

Openingsuren

Zo, ma, vrij:

11u30-14u30/18u-21u

Zat:

18u-21u

Di, wo & do:

gesloten

Jaarlijks verlof:

16 juli t/m 29 juli 2019

Reservaties

Uitsluitend via telefoon:

016 65 52 61

Capaciteit

35 personen

Keuken

Belgisch, Frans,

Mediterraans,

Seizoensgebonden

Budget

± 30 Euro

eetstamenee - Onder Den Toren © 2019

Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.